خانه / دسته‌بندی نشده / ویزای کانادا

ویزای کانادا

کانادا چگونه کشوری است؟

ویزای کانادا را باید اخذ کنید تا بتوانید وارد دنیایی از زیبایی و شگفتی شوید. یکی از زیباترین جاذبه های کانادا آبشار سه گانه نیاگارا است.

این آبشار بیش از ۵۰ متر ارتفاع دارد و بالاترین سرعت جریان آب در جهان متعلق به این آبشار است. سه آبشار در کنار هم تشکیل آبشارهای نیاگارا را داده اند که در شهر مرزی کانادا یعنی انتاریو قرار دارد.

ویزای کانادا

 

این سه آبشار در مرز آمریکا و کانادا قرار دارند و زیبایی وصف ناشدنی به این منطقه بخشیده اند. از دیگر زیبایی های کانادا می توان به جنگل های بکر آن و کوه های بی نظیرش اشاره کرد.

یکی از گران ترین شهرهای کانادا تورنتو است که البته مرکز اقتصادی این کشور نیز محسوب می شود. پایتخت کانادا اتاوا است و زبان رسمی این کشور انگلیسی می باشد.

اگر قصد سفر به این کشور را دارید کافی است تا با ما تماس بگیرید تا در کمترین زمان ممکن با هزینه ای ناچیز ویزای خود را اخذ کنید.

 

 

انواع ویزای کانادا چیست؟

  1. ویزای توریستی کوتاه مدت یک‌بار ورود

ویزای سینگل به متقاضی این امکان را می دهد تا به کشور کانادا وارد شود و در کمتر از نود روز کانادا را ترک کند.

پس از اولین خروج از کانادا اعتبار ویزای شما به پایان می رسد و دیگر قابل استفاده نخواهد بود.

 

  1. سوپر ویزا

این ویزا برای والدین افرادی که دارای اقامت دائم کانادا هستند و یا شهروند این کشور می باشند قابل استفاده است.

 

  1. ویزای بلند مدت یا پنج ساله

ویزای مالتی به شما این امکان را می دهد تا به مدت پنج سال به این کشور رفت و آمد کنید. این ویزا بیشتر توسط صاحبان مشاغل، سرمایه گذاران، تجار و دانشجویان اخذ می شود.

 

 

هزینه اخذ ویزای کانادا چه قدر است؟

  • ۱۰۰ دلار کانادا برای صادر شدن ویزا.
  • ۸۵ دلار کانادا برای انگشت نگاری و … .

افرادی که زیر ۱۴ سال و بالای ۸۰ سال سن دارند تنها ۱۰۰ دلار کانادا برای هزینه ویزا پرداخت می کنند.

 

 

چگونه ویزای کانادا بگیریم؟

برای اخذ ویزای کانادا شما باید وقت سفارت کانادا را داشته باشید. شما می توانید این وقت را به دو صورت آنلاین و یا حضوری دریافت کنید.

برای اخذ وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین باید هزینه را با استفاده از کارت های بین المللی از طریق درگاه پرداخت نمایید، اما در اخذ وقت حضوری به صورت نقدی می توانید پرداخت کنید.

برای اخذ وقت سفارت کانادا به صورت آنلاین کافی است تا با ما تماس بگیرید. ما صفر تا صد ویزای کانادا را با کمترین هزینه برای شما انجام خواهید داد.

پس از اخذ وقت سفارت کانادا باید به سفارت رفته و به صورت حضوری مراحل انگشت نگاری و … را پست سر بگذارید. پس از پایان این مراحل می توانید منتظر پاسخ سفارت شوید.

بین دو تا سه هفته سفارت به شما پاسخ خواهد داد و شما باید پاسپورت خود را برای ضمیمه شدن ویزا در آن به سفارت ارسال کنید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت

این فرم باید به دقت و به زبان انگلیسی تکمیل شود. کوچکترین نقصی در این فرم می تواند منجر به باطل شدن درخواست شما گردد.

 

  1. شناسنامه

باید هویت ایرانی شما را نشان دهد و دارای عکس باشد. اسکن یا کپی از تمامی صفحات آن حتی صفحه فوت الزامی است.

 

  1. گذرنامه

باید دارای حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ صدور آن باشد. دو صفحه آن برای قرار گرفتن مهر سفارت نیز باید خالی باشد.

 

  1. عکس

دو قطعه عکس ۶ در ۴ که دارای زمینه سفید باشد. از تاریخ چاپ عکس نباید بیش از ۶ ماه گذشته باشد و حداقل هشتاد درصد صورت متقاضی باید پیدا باشد.

 

  1. اشتغال به کار

نامه ای که نشان دهد شما دارای شغل هستید و مشغول به کار می باشید. این نامه می تواند به توجه به شغل شما متفاوت باشد.

 

  1. سند ازدواج

در صورتی که شخص یا اشخاص متقاضی متأهل می باشند ارائه سند ازدواج الزامی است.

 

  1. سند ملکی

این سند می تواند متعلق به یک خانه، ویلا، زمین و … باشد. در صورتی که قصد ارائه سند ماشین دارید باید حداقل قیمت آن ۱۰۰ میلیون تومان باشد.

 

  1. واچر هتل

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در کانادا را دارید هتل رزرو نمایید و رسید آن را به سفارت تحویل دهید.

 

  1. بیلط هواپیما

باید برای رفت و برگشت بلیط رزرو کنید و به سفارت تحویل دهید.

 

  1. بیمه نامه

این بیمه نامه باید از سوی شرکت بیمه ای معتبر باشید و تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را پرداخت کند.

 

  1. دعوت‍نامه

باید از سوی یکی از دوستان و یا بستگان شما ارسال شود. شخص فرستنده باید دارای اقامت دائم کانادا و یا شهروند این کشور باشد. دعوت‍نامه باید دارای تاریخ باشد.

 

 

مدارک شغلی:

متقاضیان با توجه به شغل خود یکی از گواهی های اشتغال به کار زیر را باید ارائه دهند.

  • کارفرمایان

تمکن شرکت به لاتین، پرینت شش ماه آخر حساب شرکت با سربرگ رسمی بانک به انگلیسی.

  • کارخانه داران

پروانه بهره برداری، جواز کسب، لیست شش ماه آخر کارمندان کارخانه.

  • کارمندان

گواهی اشتغال به کار شرکت با سربرگ رسمی شرکت، قرارداد شرکت، فیش حقوقی دو ماه آخر، لیست بیمه ی شش ماه اخیر.

  • مهندسان

پروانه ی نظام مهندسی یا جواز ساخت.

  • تجار

گواهی اتاق بازرگانی، لیست مالیاتی پرداخت شده، لیست پرداخت بیمه، کارت بازرگانی.

  • پزشکان

پروانه پزشکی، کارت نظام پزشکی، پرداخت بیمه.

  • بازنشستگان

حکم بازنشستگی و فیش حقوقی دو ماه اخیر.

 

 

برای اخذ ویزای کانادا به کدام کشورها می توان رفت؟

برای اخذ ویزای کانادا باید به کشورهایی مثل ارمنستان، دوبی، ترکیه، ابوظبی و … سفر کرد. به دلایل سیاسی کانادا در ایران کنسولگری ندارد به همین جهت متقاضیان باید به کشورهای گفته شده سفر کنند.

 

 

 

جهت اخذ وقت سفارت | ویزای شینگن | ویزای کانادا و ارائه کلیه خدمات سفر باشماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت دانمارک

درباره دانمارک وقت سفارت دانمارک اولین گامی است که برای اخذ ویزای دانمارک باید بردارید. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *