خانه / ویزای شینگن / ویزای شینگن لهستان

ویزای شینگن لهستان

درباره لهستان

ویزای شینگن لهستان را باید اخذ کنید تا بتوانید به لهستان سفر کنید. پایتخت کشور لهستان شهر ورشو است و واحد رسمی پول آن زلوتی است.

لهستان از شمال به دریای بالتیک متصل است و با کشورهای آلمان، جمهوری چک، اسلواکی ، اوکراین و بلاروس نیز هم مرز است.

ورشو بزرگ‌ترین و پر جمعیت ترین شهر کشور لهستان است و کشوری با جاذبه های گردشگری فراوان است.

بیشترین جمعیت لهستان را مردم خود این کشور تشکیل داده اند و درصد کمی از جمعیت آن را مردم آلمان، اوکراین و بلاروس تشکیل داده اند.

لهستان کشوری سرسبز و زیبا با ساختمان های قدیمی و رنگارنگ است. شما از تنفس اکسیژن و گشت و گذار در این کشور خسته نخواهید شد.

ویزای شینگن لهستان

برای سفر به لهستان خود را آماده کنید تا در شهرهای ورشو، کراکف، ووچ و … بگردید و لذت ببرید. برخی از ساختمان ها بسیار قدیمی هستند و شما از دیدن آن ها متعجب می شوید.

آب و هوای کشور لهستان معتدل و رو به خنکی است. در این کشور از ساحل تا کویر و از جنگل تا کوه چشم نوازی می کنند و توریست های زیادی را جذب می کنند.

از جمله جاذبه های این کشور پهناور می توان به قلعه واول، دریاچه ماسوریان، قلعه مالبورک، معدن نمک و … می توان اشاره کرد.

بازار قدیمی ورشو قلب فرهنگ این کشور است. در میدان مرکزی این کشور یک مجسمه پری دریایی قرار دارد که نماد پایتخت لهستان محسوب می شود.

از قدیمی ترین آثار این کشور میدان اصلی شهر کراکف است که از قرن سیزدهم ساخته شده است و اطراف آن پر از ساختمان ها و کلیساهای قدیمی و زیبا است.

برای سفر به لهستان و اخذ ویزای شینگن لهستان تنها کافی است تا با ما تماس بگیرید.

 

 

چگونه وقت سفارت لهستان را اخذ کنیم؟

برای اخذ ویزای شینگن لهستان باید ابتدا وقت سفارت لهستان را اخذ کنید. پس از اخذ وقت سفارت لهستان باید مدارک خود را به سفارت تحویل دهید تا بتوانید ویزای شینگن لهستان را اخذ کنید.

در تاریخ تعیین شده باید کلیه مدارک خود را به صورت ترجمه شده همراه با هزینه سفارت به سفارت لهستان تحویل دهید.

دقت داشته باشید تا از کلیه مدارک خود یک نسخه کپی تهیه کرده باشید. سفارت پس از انطباق نسخه اصلی و کپی، اصل مدارک را به شما باز می گرداند و نسخه کپی را نگه می دارد.

سفارت لهستان پس از دو هفته به شما پاسخ خواهد داد. این پاسخ می تواند مثبت و یا منفی باشد که با توجه به آن شما باید اقداماتی را انجام دهید.

در صورتی که سفارت لهستان با در خواست اخذ ویزای شینگن لهستان با شما موافقت کند، باید گذرنامه خود را به سفارت تحویل دهید تا ویزای شما را در آن ضمیمه کنند و به شما تحویل دهند.

خوشبختانه لهستان در تهران سفارتخانه دارد و متقاضیان می توانند به راحتی برای اخذ ویزای شینگن لهستان اقدام کنند.

اگر پاسخ سفارت به درخواست ویزای شینگن لهستان شما منفی باشد دو تا چهار ماه بعد با برطرف کردن علت ریجکتی مجدداً می توانید اقدام کنید.

 

 

چگونه ویزای شینگن لهستان را اخذ کنیم؟

برای اخذ ویزای شینگن لهستان باید وقت سفارت لهستان را دریافت کنید. پس از آن باید کلیه مدارک خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید.

داشتن دعوت‌نامه در این امر به شما کمک می کند تا کمی راحت تر بتوانید ویزای شینگن لهستان را دریافت کنید. مهر دارالترجمه رسمی باید روی مدارک شما باشد.

مدارک خود را همراه با هزینه سفارت تحویل می‌دهید. نکته مهم این است که ممکن است سفارت باقی مانده پول شما را پس ندهد.

سعی کنید پول سفارت را بدون کم و زیاد به سفارت بپردازید تا درگیر باقی مانده پول سفارت نشوید! پس از طی این مرحله بررسی پرونده شما توسط سفارت آغاز می شود.

سفارت تمام جزییات پرونده شما را بررسی خواهد کرد و کوچک‌ترین نقصی منجر به رد درخواست ویزای شینگن لهستان شما خواهد شد.

شما باید دو تا چهار هفته منتظر پاسخ سفارت بمانید و پس از آن با توجه به پاسخ سفارت اقداماتی را انجام دهید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن لهستان چیست؟

  • فرم سفارت

این فرم باید بدون هیچ نقصی به زبان انگلیسی تکمیل شود.

  • شناسنامه

نشان دهنده هویت شما است.

  • گذرنامه

باید دارای حداقل شش ماه اعتبار از زمان صادر شدن ویزا باشد. حداقل دو صفحه خالی باید داشته باشد تا مهرهای سفارت در آن درج شوند.

  • عکس

دو قطعه عکس شش در چهار با زمینه سفید که هشتاد درصد از چهره متقاضی در آن پیدا باشد.

  • سند ازدواج

برای افراد متأهل ارائه آن الزامی است.

  • سند مالکیت

سندی که نشان دهد شما دارای خانه، زمین و … هستید. در صورتی که قصد ارائه سند اتومبیل را دارید باید حداقل قیمت آن صد میلیون تومان باشد.

  • تمکن مالی

نامه ای با مهر و سربرگ رسمی بانک که تمکن شما را نشان دهد.

  • گردش حساب

ارائه گردش سه ماه اخیر حساب شما الزامی است.

  • واچر هتل

برای تمام مدت زمانی که قصد اقامت در لهستان دارید هتل رزرو کنید و به سفارت تحویل دهید.

  • بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت هواپیما را باید رزرو کنید و برگه تائید آن را به سفارت تحویل دهید.

  • دعوت‌نامه

باید از سوی شخصی که با شما آشنا است و دارا اقامت دائم لهستان است و یا شهروند این کشور می باشد ارائه گردد.

دعوت‌نامه باید دارای امضای فرستنده و تاریخ باشد.

  • بیمه نامه مسافرتی

بیمه معتبری که باید تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را طی سفر بپردازد. این هزینه ها ممکن است مربوط به فوت، بیماری، سرقت و … شوند.

 

 

هزینه اخذ ویزای شینگن لهستان چقدر است؟

برای اخذ ویزای شینگن لهستان متقاضی باید مبلغ ۶۰ یورو را به سفارت بپردازد. سفارت لهستان تنها اسکناس قبول می کند پس از بردن پول خورد به صورت سکه خودداری کنید.

 

آدرس سفارت لهستان کجاست؟

خیابان آفریقا- بلوار مینا- ‏کوچه پیروز- پلاک ۲‏

 

 

جهت اخذ وقت سفارت لهستان | ویزای شینگن | ویزای کانادا و ارائه کلیه خدمات سفر با ما تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن دانمارک

درباره دانمارک ویزای شینگن دانمارک را باید اخذ کنید تا بتوانید به این کشور دیدنی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *