خانه / ویزای شینگن / ویزای شینگن بلژیک

ویزای شینگن بلژیک

درباره بلژیک

ویزای شینگن بلژیک به شما این امکان را می دهد تا از این کشور زیبا دیدن کنید. پایتخت این کشور شهر بروکسل است که در قاره اروپا قرار دارد.

در سفر به بلژیک شما با مدرن ترین امکانات می توانید در خیابآن‌هایی قدیمی و تاریخی قدم بزنید و از گردش در شهر لذت ببرید.

بلژیک کشوری با آب و هوای معتدل کوهستان، ساحل و .. است و شما می توانید از جاذبه های بی نظیر این کشور استفاده کنید.

بلژیک زبانی واحد ندارد و از این رو دوگانگی خای بین مردم به چشم می‌خورد که بی تأثیر بر روی اقتصاد این کشور نیز نبوده است.

بلژیک با کشورهای هلند، آلمان، لوکزامبورگ، فرانسه همسایه است و از شمال غربی به دریای شمال وصل می شود. آب و هوای بلژیک معتدل است.

ویزای شینگن بلژیک

معتدل بودن آب و هوا در بلژیک و بارش فراوان سبب جذب مردم به این کشور شده است و همین بر افزایش جمعیت این کشور دامن زده است.

قلعه گراون استین یک قلعه بزرگ و با شکوه است که از برترین نمونه هایی است که دارای خندق می باشد و دارای دیوارهای بسیار محکم است.

کلیسای جامع سنت باوو یکی از تاریخی ترین و زیباترین جاذبه های این شهر است. این کلیسا به سبک معماری رومانسک ساخته شده است.

در بروکسل که پایتخت این کشور پر جاذبه است، بازدید از موزه هنرهای زیبا را از دست ندهید. این موزه مملو از آثار هنرمندان بزرگ می باشد.

دره ی سموا نیز یکی از برترین جاذبه های کشور بلژیک است. شما می توانید در این منطقه به پیاده روی و قایق سواری بپردازید. این محل آرامش بی نظیری را برای شما به ارمغان می آورد.

برج ناقوس کلیسا مشرف به میدان اصلی بروژ است و دارای ۳۶۶ پله است که شما از بالا می توانید مناظر زیبایی را مشاهده نمایید.

 

 

چگونه ویزای شینگن بلژیک اخذ کنیم؟

برای اخذ وقت سفارت بلژیک باید ابتدا با ما تماس بگیرید تا ویزای شینگن بلژیک را اخذ کنید. شما با ارسال پاسپورت خود به ما میتوانید وقت سفارت بلژیک را اخذ کنید.

پس از اخذ وقت سفارت بلژیک باید کلیه مدارک خود را به ما بسپارید تا ترجمه شده به شما تحویل دهیم. در تاریخ مقرر باید مدارک خود را به سفارت تحویل دهید تا به پرونده شما رسیدگی شود.

پس از این که هزینه سفارت را پرداخت کردید رسیدگی به پرونده شما آغاز می شود و می توانید منتظر پاسخ سفارت بمانید.

سفارت بین دو تا چهار هفته پس از طی این مرحله به شما پاسخ خواهد داد. این پاسخ می تواند مثبت و یا منفی باشد.

اگر پاسخ سفارت به درخواست شما مثبت باشد باید پاسپورت خود را به سفارت تحویل دهید تا ویزای شما در آن ضمیمه شود.

در صورتی که پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد می توانید با برطرف کردن علت ریجکتی بین دو تا چهار ماه بعد مجددا برای اخذ ویزای شینگن بلژیک اقدام کنید.

دقت داشته باشید که مدارک شما نباید هیچ نقصی داشته باشد زیرا کوچک‌ترین نقصی منجر به رد درخواست شما میشود.

تمام کشورهای جهان از این بابت نگران هستند که توریست هایی که به کشورشان سفر می‌کنند قصد خروج از کشورشان را نداشته باشند و خاک آن‌ ها را اشغال کنند.

بلژیک هم نگران است که توریست ها خاکش را ترک نکنند در نتیجه شما باید کلیه مدارکی را که نشان دهد به مملکت خود وابسته هستید و به ایران باز می گردید به سفارت تحویل دهید.

با اخذ ویزای بلژیک می توانید به دیگر کشورهای این حوزه نیز سفر کنید و از گشت و گذار در این کشورهای اروپایی لذت ببرید.

برای اخذ ویزای شینگن بلژیک و وقت سفارت بلژیک با ما تماس بگیرید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن بلژیک چیست؟

  1. فرم سفارت:

این فرم باید به‌صورت کامل تکمیل شود. کوچک‌ترین نقصی در این فرم می‌تواند منجر به رد درخواست شما برای اخذ ویزای شینگن بلژیک شود.

 

  1. شناسنامه:

سندی که نشان دهد شما هویت ایرانی دارید و حتماً باید دارای عکس باشد.

 

  1. گذرنامه:

باید دارای شش ماه اعتبار باشد و دو صفحه خالی که مهرهای سفارت در آن درج شود.

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار که هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باید و زمینه آن سفید باشد. از زمان چاپ این عکس نباید بیش از ۶ ماه گذشته باشد.

 

  1. نامه اشتغال به کار:

نامه‌ای که نشان دهد شما دارای شغل هستید و به‌صورت رسمی شغلی دارید. این نامه میتواند جواز کسب، پروانه پزشکی، حکم کارگزینی و … باشد.

 

  1. سابقه بیمه تامین اجتماعی

شما باید سابقه سه ماه اخیر بیمه تامین اجتماعی خود را تحویل دهید.

 

  1. سند مالکیت:

این سند باید نشان دهد که شما دارای یک زمین، خانه، مغازه و … هستید. اگر قصد ارائه سند اتومبیل را دارد حداقل باید قیمت آن صد میلیون تومان باشد.

 

  1. گردش حساب:

شما باید گردش سه ماه اخیر حساب خود را با مهر و امضای بانک ارائه دهید. موجودی حساب شما باید حداقل سی میلیون پول باشد.

 

  1. واچر هتل:

برگه‌ای که نشان دهد شما تمام طول مدت اقامت خود هتل رزرو کرده‌اید و در یک جای مشخص اقامت دارید.

 

  1. رزرو بلیت هواپیما:

باید بلیت رفت‌وبرگشت هواپیمای خود را رزرو کنید و آن را به سفارت تحویل دهید.

 

  1. بیمه‌نامه مسافرتی:

بیمه باید تمام هزینه‌های احتمالی شمارا در طول سفر پوشش دهد و سقف این پوشش باید مبلغ ۳۰ هزار یورو باشد.

 

  1. دعوت‌نامه:

باید از سوی یکی از بستگان و یا آشنایان باشد. این برگه باید با امضای شخص فرستنده با تاریخ مشخص ارسال گردد.

 

 

 

آدرس سفارت بلژیک کجاست؟

تهران، خیابان موسوی، میدان هروی، مرکز خرید هروی، طبقه چهارم، سفارت بلژیک

 

 

جهت اخذ ویزای انگلیس | ویزای شینگن | وقت سفارت بلژیک و ارائه کلیه خدمات سفر با ما تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن دانمارک

درباره دانمارک ویزای شینگن دانمارک را باید اخذ کنید تا بتوانید به این کشور دیدنی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *