خانه / ویزای شینگن / ویزای شینگن اتریش

ویزای شینگن اتریش

درباره اتریش

ویزای شینگن اتریش به شما این امکان را می دهد تا بتوانید به کشور اتریش سفر کنید و سفری لذت بخش را برای خود رقم بزنید.

اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی است که با کشورهای سوئیس، لیخنشتاین، اسلواکی، مجارستان، آلمان، جمهوری چک مرز زمینی دارد.

پایتخت اتریش شهر بزرگ و تاریخی و زیبای وین است. مردم در این کشور به چند زبان صحبت می کنند که زبان های آلمانی، اسلوونیایی، کرواتی، مجاری را شامل می‌شود.

ویزای شینگن اتریش

واحد رسمی پول در این کشور یورو می باشد و کشور کوچکی محسوب می شود. این کشور دارای ۹ ایالت است که ۶۰ درصد آن را رشته کوه های آلپ تشکیل می‌دهد.

از شهرهای مهم اتریش می توان به وین، گراتس، اینسبروک، زالتسبورگ، کلاگن فورت و … اشاره کرد. آب و هوای اتریش سرد و معتدل است و شما از گردش در این کشور کوچک سیر نخواهید شد.

اپرای ملی وین این مرکز شناخته ترین مرکز اپرای جهان است که ساختار خیره کننده ای در مرکز پایتخت کشور اتریش دارد. هر سال تعداد زیادی از توریست ها از این ساختمان با شکوه دیدن می‌کنند.

قلعه سالزبرگ از قدیمی ترین و بزرگترین بناهای تاریخی این کشور است که بسیار سالم و سرپا باقی مانده است. در بالای این قلعه شما دید خوبی به افق های شهر سالزبورگ دارید.

کاخ سلطنتی Hofburg این کاخ بسیار زیبا و بزرگ است. این کاخ در شهر وین قرار دارد و در حال حاضر به عنوان اقامتگاه تابستانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پیست اسکی سنت آلبرگ این پیست که در تیرول واقع شده است برای تفریحی شاهانه و هیجان انگیز شما را آماده می کند. هر سال تعداد زیادی از کوهنوردان تابستانی و اسکی دوستان زمستانی وارد این منطقه می‌شوند.

سیفلد از مهم ترین مراکز اسکی جهان این مرکز است که دارای زمین مناسب و همواری برای اسکی می‌باشد.

 

 

چگونه ویزای اتریش بگیریم؟

برای اخذ ویزای شینگن اتریش باید ابتدا وقت سفارت اتریش را اخذ کنید. برای انجام امور ویزا از صفر تا صد کافی است تا با مشاورین مجرب ما تماس بگیرید.

مشاورین ما در کمترین زمان ممکن وقت سفارت اتریش را برای شما دریافت می کنند و می توانید اقدام به اخذ ویزای شینگن اتریش کنید.

پس از دریافت وقت سفارت اتریش مدارک خود را تکمیل نمایید و همراه با هزینه سفارت در تاریخ معین به سفارت مراجعه کنید .

در تاریخ تعیین شده مدارک را تحویل دهید و پس از انجام انگشت نگاری باید منتظر پاسخ سفارت شوید که بین دو تا چهار هفته بعد به شما ابلاغ خواهد شد.

پاسخ سفارت می تواند مثبت و یا منفی باشد. در صورتی که پاسخ سفارت مثبت باشد می توانید با در دست داشتن مدارک خود به سفارت مراجعه کنید و ویزای خود را دریافت نمایید.

اگر پاسخ سفارت منفی باشد پس از طی دو تا چهار ماه می توانید با برطرف کردن علت ریجکتی دوباره اقدام به اخذ ویزای شینگن اتریش نمایید.

در نظر داشته باشید که اتریش در تهران سفارت خانه دارد و به همین جهت نیاز نیست تا از خدمات پیکاپ استفاده کنید و یا به کشورهای دیگر سفر کنید.

هنگام مراجعه به سفارت نکاتی را باید رعایت کنید تا دچار مشکل نشوید. هنگام ورود به سفارت از بردن کلیه اجسام نوک تیز و برنده و هرگونه سلاح سرد خودداری کنید.

از همراه داشتن سلاح های گرم حتی در صورت داشتن مجوز خودداری کنید وگرنه از ورود شما به سفارت ممانعت به عمل می آید.

ورود هرگونه وسیله آتش زا و قابل اشتعال به سفارت اتریش ممنوع است. برای پرداخت هزینه سفارت هم در نظر داشته باشید که سفارت تنها اسکناس می پذیرد.

هزینه سفارت را بدون کم و زیاد بپردازید زیرا سفارت پول خورد به میزان محدود دارد.

 

 

انواع ویزای شینگن اتریش چیست؟

ویزای شینگن اتریش در انواع مختلفی به مخاطبان ارائه می شود و متقاضیان می توانند با توجه به هدف خود وارد این کشور شوند.

  • ویزای ترانزیت نوع A:

این ویزا برای زمانی است که شما قصد سفر بین دو کشور به جز اتریش را داشته باشید و مجبور به فرود در این کشور بنا بر علتی مثل سوخت گیری هواپیما و … شوید.

در این صورت شما می توانید با استفاده از این ویزا کمتر از ۴۸ ساعت در فرودگاه این کشور مانده و سپس از راه هوایی اتریش را ترک کنید.

 

  • ویزای ترانزیت نوع B:

این ویزا مانند ویزای ترانزیت A است با این تفاوت که شما باید از راه زمینی و یا دریایی اتریش را ترک کنید. شما باید در حداقل زمان ممکن خاک کشور اتریش را ترک کنید.

 

ویزای توریستی اتریش:

  • ویزای توریستی نوع C:

این ویزا به متقاضی این امکان را می دهد تا نود روز در اتریش اقامت داشته باشد. این ویزا خود به دو دسته دیگر تقسیم می شود. ویزای توریستی یکبار ورود و ویزای توریستی دو بار ورود این دسته ها را تشکیل می دهند.

ویزای توریستی یکبار ورود به شما این امکان را می دهد تا یکبار وارد خاک اتریش شوید و کمتر از نود روز در اتریش اقامت داشته باشید. اعتبار ویزای شما با اولین خروج از این کشور به پایان خواهد رسید.

ویزای توریستی دو بار ورود به شما این امکان را می دهد تا دو بار وارد این کشور شوید، با دومین خروج از اتریش اعتبار ویزای شما به پایان می رسد.

 

  • ویزای توریستی نوع D:

ویزای بلند مدت است که به شما این امکان را می دهد تا به مدت پنج سال در این کشور رفت و آمد کنید. این ویزا بیشتر توسط تاجران، بازرگانان، دانشجویان و والدین افرادی که در اتریش اقامت دارند تقاضا می شود.

 

 

آدرس سفارت اتریش

تهران ، نیاوران ، خیابان باهنر ، خیابان مقدسی ، خیابان محمود احمدی زمانی ، کوچه میر ولی ، پلاک ۸-۶

 

 

جهت اخذ ویزای آلمان | ویزای شینگن | ویزای شینگن بلژیک و ارائه کلیه خدمات سفر با ما تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن دانمارک

درباره دانمارک ویزای شینگن دانمارک را باید اخذ کنید تا بتوانید به این کشور دیدنی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *