خانه / ویزای شینگن / ویزای انگلیس

ویزای انگلیس

درباره انگلستان

ویزای انگلیس به شما این امکان را می دهد تا وارد خاک این کشور شوید. انگلستان به قسمت جزیره جنوبی بریتانیای کبیر گفته می شود.

انگلیس از شمال با اسکاتلند و از غرب با دریای ایرلند هم مرز است. پایتخت این کشور تاریخی و زیبا شهر لندن است که بسیاری از مردم آرزوی گشت و گذار در این شهر رویایی را دارند.

واحد پول انگلستان پوند استرلینگ است. آب و هوای این کشور به نسبت معتدل است و دمای هوا در زمستان از صفر درجه و در تابستان هم از سی و دو درجه بالاتر نمی رود.

از شهرهای مهم انگلستان بیرمنگام، منچستر، لیورپول و … اشاره کرد. انگلیس یکی از قدرتمندترین کشورهای جهان است که از لحاظ سیاسی و اقتصادی نقش مهمی در سیاست های جهانی دارد.

ویزای انگلیس

شهر کمبریج که معروف ترین دانشگاه جهان در آن شهر قرار دارد دارای بافتی قدیمی و دانشجویی است. ساختمان دانشگاه کمبریج یکی از بی نظیر ترین ساختمان ها است.

ساحل ژوراسیک که محل دفن فسیل های قدیمی است بسیار مورد علاقه شکارچیان فسیل می باشد. شما باید زمانی را در این ساحل طولانی به پیاده روی بگذرانید تا فسیل های این منطقه را مشاهده کنید.

آکسفورد که یکی از قدیمی ترین شهرهای انگلستان است دارای قدیمی ترین دانشگاه جهان و همچنین قدیمی ترین بنا در انگلستان می باشد.

شهر لندن پایتخت کشور انگلستان است که یکی از شلوغ ترین شهرهای انگلستان است. این شهر که گردشگران زیادی را به خود جذب می کند دارای کاخ باکینگهام، کلیسای وستمینستر و … است.

استون هنج از بی نظیرترین مکان های تاریخی انگلستان است که به شما این امکان را می دهد تا از سنگ های غول پیکر این منطقه دیدن کنید.

برای سفر به انگلستان و اخذ ویزای انگلیس تنها کافی است تا با ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس حاصل فرمایید.

 

 

انواع ویزای انگلیس چیست؟

  1. ویزای توریستی

این ویزای به متقاضیان این امکان را می دهد تا در مدت نود روز در خاک کشور انگلیس اقامت داشته باشند و از جاذبه های این کشور لذت ببرند.

ویزای توریستی به سه دسته کلی تقسیم می شود که عبارت‌اند از ویزای ترانزیت، ویزای یک‌بار ورود و ویزای چند بار ورود یا مالتی.

ویزای ترانزیت به شما این امکان را می‌دهد تا بنا بر دلایلی مثل تغییر خط هوایی، سوخت‌گیری هواپیما و … وارد فرودگاه انگلیس شوید و در کمتر از ۴۸ ساعت آن جا را ترک کنید.

ویزای یک‌بار ورود هم به شما این امکان را می دهد تا تنها یک بار ورد انگلیس شوید و در کمتر از نود روز خاک این کشور را ترک کنید.

ویزای مالتی هم به شما این امکان را می دهد تا به مدت پنج سال به دلخواه خود در این کشور به رفت و آمد بپردازید.

  1. ویزای تحصیلی

انگلیس به  دلیل داشتن دانشگاه های برتر جهان مانند آکسفورد و کمبریج هر سال دانشجویان زیادی را پذیرا می شود.

متقاضیان می توانند با ارسال درخواست خود به یکی از مراکز آموزش عالی کشور انگلیس و پس از دریافت پاسخ مثبت از آن ها برای اخذ ویزای انگلیس اقدام کنند.

  1. ویزای کاری

برای اخذ این ویزای شما باید کارفرمایی را بیابید که به شما نیاز داشته باشد و با استفاده از درخواست وی ویزای انگلیس را دریافت کنید.

  1. ویزای ازدواج

در صورتی که با یکی از شهروندان انگلیس موفق به ازدواج شوید می توانید ویزای انگلیس را اخذ کنید و وارد خاک این کشور شوید.

  1. ویزای شهروندی

متقاضیان این ویزا باید مدت زمان طولانی در انگلیس زندگی کرده باشند و پس از طی این دوره اقدام به اخذ این ویزا می کنند. در صورتی که با اخذ این ویزا موافقت شود فرد به عنوان شهروند انگلیس شناخته خواهد شد.

 

 

چگونه ویزای انگلیس بگیریم؟

برای اخذ ویزای انگلیس ابتدا باید وقت سفارت انگلیس را دریافت کنید. برای اخذ ویزای انگلیس کافی است تا با مشاورین مجرب و متخصص ما تماس بگیرید.

مشاورین ما هر آنچه شما نیاز داشته باشید را در اختیار شما قرار می دهند و می توانید با صرف کمترین وقت و هزینه ویزای انگلیس را دریافت کنید.

برای اخذ ویزای انگلیس می توانید مدارک خود را به ما تحویل دهید تا وقت سفارت انگلیس را پس از ساخت اکانت کاربری برای شما دریافت کنیم.

در تاریخ تعیین شده یا همان وقت سفارت انگلیس شما باید با کلیه مدارک خود به صورت ترجمه شده و اصل آن ها به سفارت انگلیس واقع در تهران مراجعه کنید.

سفارت پس از بررسی مدارک اصل و کپی، نسخه اصلی را به شما تحویل خواهد داد. شما باید هزینه سفارت را به طور کامل بپردازید تا بررسی پرونده شما آغاز شود.

پس از انجام انگشت نگاری و پرداخت هزینه باید منتظر پاسخ سفارت بمانید. سفارت انگلیس پس از دو تا شش هفته به شما پاسخ خواهد داد.

در تکمیل فرم سفارت و وارد کردن اطلاعات باید دقت داشته باشید که کوچک‌ترین نقصی ممکن است منجر به رد درخواست شما برای اخذ ویزای انگلیس شود.

پس از این که درخواست خود را در سایت سفارت ثبت کردید متأسفانه دیگر امکان ویرایش، حذف و اضافه کردن اطلاعات را نخواهید داشت.

متأسفانه پاسخ دهی انگلیس و یا اخذ وقت سفارت ممکن است طولانی شود پس بهتر است تا سه ماه قبل از تاریخ سفر خود اقدام به دریافت ویزای انگلیس کنید.

 

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای انگلیس چیست؟

  1. شناسنامه
  2. گذرنامه

باید پس از صادر شدن ویزا حداقل دارای هفت ماه اعتبار و همچنین دارای دو صفحه خالی برای درج مهر سفارت باشد.

  1. عکس

دو قطعه شش در چهار که در شش ماه اخیر چاپ شده باشد و دارای زمینه سفید باشد و هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باشد.

  1. اشتغال به کار

این نامه باید نشان دهد که شما مشغول به کار هستید.

  1. گردش مالی

گردش سه ماه اخیر حساب خود را با مهر و سربرگ بانک ارائه دهید.

  1. سابقه بیمه

سابقه سه ماه اخیر بیمه خود را ارائه دهید.

  1. واچر هتل

برای تمام مدتی که قصد اقامت در انگلیس دارید باید هتل رزرو کنید.

  1. رزرو بلیط هواپیما

برای رفت و برگشت خود باید بلیط رزرو کنید.

 

 

جهت اخذ وقت سفارت اسپانیا | ویزای شینگن | وقت سفارت بلژیک و ارائه کلیه خدمات سفر با ما تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

ویزای شینگن دانمارک

درباره دانمارک ویزای شینگن دانمارک را باید اخذ کنید تا بتوانید به این کشور دیدنی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *