خانه / وقت سفارت / وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت پرتغال

پرتغال

وقت سفارت پرتغال را باید داشته باشید تا بتوانید برای اخذ ویزای این کشور اقدام کنید. پرتغال کشوری در جنوب غربی قاره اروپا است که تقاطع سه قاره اروپا، افریقا و امریکا است.

پایتخت این کشور زیبا لیسبون است و بزرگ‌ترین شهر پرتغال محسوب می شود. زبان رسمی آن پرتغالی است و واحد پولی آن یورو است.

پرتغال کشوری زیبا برای گشت و گذار و همچنین مناسب برای سرمایه گذاری و مهاجرت است. پرتغال دیدنی های زیادی دارد و جاذبه های آن اجازه نمی دهند تا شما متوجه گذر زمان شوید.

قایق سواری، ورزش های آبی و کوه نوردی از جمله فعالیت هایی است که شما می توانید در پرتغال به آن بپردازید. پرتغال همان کشوری است که شما برای سفر، تفریح و اقامت می توانید انتخاب کنید.

وقت سفارت پرتغال

آزور یکی از جاذبه های بی نظیر کشور پرتغال است که به شما اجازه می دهد در اکسیژن خالص رقص دلفین ها را به تماشا بنشینید.

بنگیل یکی دیگر از جاذبه های کشور پرتغال است که غار طبیعی این کشور محسوب می شود. این منطقه نزدیک یک روستا است و به اهالی آن امکان ماهیگیری در این منطقه را میدهد.

ونیز تنها در ایتالیا وجود ندارد. شاید ونیز ایتالیا نگین شهرهای بندری و روی آب جهان باشد اما شهر بندری و کوچک آویرو نیز به همان زیبایی و جذابیت است.

اگر به پرتغال سفر کردید و یا قصد سفر دارید بازدید از جزایر مادیرا حتماً باید در برنامه شما باشد وگرنه استخرهای طبیعی و زیباترین گل های جهان را از دست خواهید داد.

پرتغال یک پارک ملی دارد به نام گرس که توریست ها می توانند در آن به بازدید از پرندگان کمیاب، کوهنوردی، پیاده روی و … بپردازند.

اگر قصد اخذ وقت سفارت پرتغال را دارید تنها کافی است تا با مشاورین ما تماس بگیرید.

 

 

 

چگونه وقت سفارت پرتغال بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت پرتغال کافی است تا با ما تماس بگیرید. خوشبختانه کشور پرتغال در ایران سفارت خانه دارد و نیازی نیست تا به کشورهای دیگر سفر کنید.

برای اخذ وقت سفارت پرتغال با ما تماس بگیرید تا با صرف کمترین زمان و هزینه ممکن وقت سفارت پرتغال را برای شما اخذ کنیم.

کافی است تا اسکن صفحه اول پاسپورت خود را برای همکاران ما ارسال کنید تا در اولین فرصت ممکن برای شما  وقت سفارت پرتغال را دریافت کنند.

پس از اخذ وقت سفارت پرتغال باید همراه با مدارک خود به سفارت مراجعه کنید و مدارک خود را به سفارت تحویل دهید تا مورد بررسی قرار بگیرد.

با شماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید تا مشاورین ما هر آنچه شما نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهند.

 

 

پس از اخذ وقت سفارت پرتغال باید چه کنیم؟

بعد از اخذ وقت سفارت پرتغال باید مدارک خود را ترجمه کنید. مدارک شما باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شود.

مدارک ترجمه شده را همراه به هزینه سفارت باید در تاریخ معین شده به سفارت تحویل دهید. در نظر داشته باشید تا هنگام مراجعه به سفارت نباید وسایل آتش زا و سلاح سرد و گرم همراه داشته باشید.

سفارت مدارک را از شما تحویل می گیرد و شما می توانید منتظر پاسخ سفارت بمانید. بین دو تا چهار هفته بعد پاسخ سفارت به شما ابلاغ خواهد شد.

این پاسخ می تواند مثبت و یا منفی باشد. اگر با درخواست اخذ ویزای شما موافقت شده بود باید پاسپورت خود را به سفارت ببرید تا ویزای شما در آن ضمیمه شود.

اگر پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد، می توانید دو تا چهار ماه بعد با برطرف کردن علت ریجکتی درخواست خود دوباره برای اخذ ویزای پرتغال اقدام کنید.

 

 

هزینه اخذ وقت سفارت پرتغال چقدر است؟

هزینه اخذ ویزای پرتغال مبلغ ۸۵ یورو می باشد که باید به طور کامل در تاریخ اخذ شده به سفارت تحویل دهید. سفارت باقی مانده پول شما را ممکن است پس ندهد.

سعی کنید مبلغ گفته شده را به طور کامل بدون کم و زیاد همراه داشته باشید تا دچار مشکل نشوید. نکته دیگر این است که سفارت سکه دریافت نمی کند و تنها اسکناس از شما می پذیرد.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای پرتغال چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت

فرم سفارت را باید به زبان انگلیسی و به طور کامل و صحیح تکمیل کنید. کوچک‌ترین نقصی در این فرم می تواند منجر به رد شدن درخواست شما شود.

  1. شناسنامه

نشان دهنده هویت ملی شما و دارای عکس باشد. ارائه کپی از تمامی صفحات آن الزامی است.

  1. گذرنامه

باید دارای حداقل شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا باشد. دو صفحه خالی برای درج مهر نیز باید داشته باشد.

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار که زمینه آن سفید باشد و هشتاد درصد چهره متقاضی در این عکس پیدا باشد. از زمان چاپ عکس نباید بیش از شش ماه گذشته باشد.

  1. سند ازدواج

افراد متأهل باید این سند را با کپی از تمام صفحات آن ارائه دهند.

  1. تمکن مالی

برگه ای با مهر و سربرگ رسمی بانک که بیانگر تمکن مالی شما است را باید ارائه دهید.

  1. گردش حساب

برگه ای که گردش سه ماه اخیر حساب شما را نشان دهد و باید با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد.

  1. سند مالکیت

سندی که نشان دهد شما دارای خانه، ویلا، مغازه و … هستید. اگر قصد ارائه سند اتومبیل را دارید باید حداقل قیمت آن صد میلیون تومان باشد.

  1. واچر هتل

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در پرتغال را دارید هتل رزرو کنید و تائید آن را به سفارت تحویل دهید.

  1. بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت هواپیمای خود را باید با سربرگ به صورت رسمی به سفارت تحویل دهید.

  1. سابقه بیمه

سابقه سه ماه آخر بیمه تأمین اجتماعی خود را که نشان دهد شما مشغول به کار هستید را ارائه دهید.

  1. بیمه نامه مسافرتی

این بیمه باید معتبر باشد و تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را بپردازد. این هزینه ها شامل تصادف، فوت، بیماری و … می شود.

 

 

سفارت پرتغال در تهران کجاست؟

تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶ .

 

 

 

جهت اخذ وقت سفارت کانادا در استانبول | ویزای شینگن | ویزای کانادا و ارائه کلیه خدمات سفر باشماره ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت آلمان

درباره آلمان وقت سفارت آلمان را باید داشته باشید تا بتوانید ویزای آلمان را اخذ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *