خانه / وقت سفارت / وقت سفارت فرانسه

وقت سفارت فرانسه

فرانسه

وقت سفارت فرانسه برای اخذ ویزای فرانسه اولین گامی است که باید بردارید. فرانسه یکی از کشورهای اروپای غربی است که بزرگ‌ترین کشور اتحادیه اروپا به حساب می آید.

فرانسه سواحلی به اقیانوس اطلس و دریای مدیترانه دارد و همین موضوع بر زیبایی مناظر این کشور پرجمعیت می افزاید.

این کشور توسعه یافته است و جمعیت زیادی را در خود جای داده است. از نظر مساحتی سومین کشور قاره اروپا محسوب می شود که جمعیت آن نزدیک هفتاد میلیون نفر است.

زبان رسمی کشور فرانسه، فرانسوی است و واحد پول آن یورو و فرانک اقیانوسیه می باشد. پایتخت و بزرگ‌ترین شهر این کشور پاریس است.

وقت سفارت فرانسه

پاریس همچنین یکی از زیباترین شهرهای فرانسه است که هر سال تعداد زیادی از گردشگران را به خود جذب می کند. از جمله جاذبه های شهر پاریس برج پر آوازه ی ایفل است.

برج ایفل با طولی حدود ۳۲۰ متر بلندترین برج جهان بود اما اکنون برج خلیفه جای آن را گرفته است. برج ایفل از سال ۱۸۸۹ بهره برداری شد. این برج از قطعات فلزی ساخته شده است که بیش از ۱۰ تن وزن دارد.

از دیگر جاذبه های کشور فرانسه می توان به شهر میلائو اشاره کرد. شاید نام این شهر خیلی برای شما آشنا نباشد اما بازدید از آن را در لیست خود قرار دهید.

پل میلائو که در سال ۲۰۰۴ بازگشایی شد و بسیاری از رکوردها را جا به جا کرد به شما این امکان را می دهد تا در هوایی مه آلود از این پل عبور کنید و لذت ببرید.

این پل از روی رودخانه تارن عبور می کند و از کابل ساخته شده است. شما در فرانسه جاذبه های مذهبی بی‌شماری خواهید دید که یکی از آن ها کلیسای نوتردام است.

اگر قصد اخذ وقت سفارت فرانسه را دارید تنها کافی است تا با ما تماس بگیرید.

 

 

چگونه وقت سفارت فرانسه بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت فرانسه تنها کافی است تا با ما تماس بگیرید. مشاورین ما در کمترین زمان ممکن ویزای کانادا را برای شما اخذ می کنند و شما می توانید ویزای این کشور را دریافت کنید.

شما در این راه نیاز به تخصص و تجربه دارید که مشاورین ما هر آنچه شما نیاز داشته باشید را در اختیارتان قرار خواهند داد.

برای اخذ وقت سفارت فرانسه تنها کافی است تا گذرنامه خود را همراه با یک شماره تماس به ما ارسال کنید. در زمانی که شما بخواهید وقت سفارت فرانسه را برای شما خواهیم گرفت.

نکته مهم این است که باید تمامی مدارک شما به زبان انگلیسی یا فرانسه ترجمه شده باشد تا در وقت تعیین شده به سفارت مراجعه کنید و مدارک خود را تحویل دهید.

خوشبختانه فرانسه در ایران سفارت خانه دارد و متقاضیان می توانند با مراجعه به سفارت فرانسه به راحتی برای اخذ ویزای این کشور اقدام کنند.

برای اخذ ویزای شینگن فرانسه شما باید ابتدا وقت سفارت فرانسه را اخذ کنید. تنها راه اخذ وقت سفارت فرانسه به صورت آنلاین است.

پس از اخذ وقت سفارت فرانسه می توانید مدارک خود را با هزینه سفارت به آن ها تحویل دهید تا رسیدگی به پرونده شما را آغاز کنند.

اگر هزینه و زمان برای شما اهمیت دارد بهتر است تا با ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید تا هر آنچه نیاز دارید را در اختیار شما قرار دهیم.

 

 

هزینه اخذ وقت سفارت فرانسه چقدر است؟

برای اخذ ویزای فرانسه باید هزینه ای را به سفارت این کشور بپردازید. این هزینه که باید توسط تمام متقاضیان به صورت نقدی پرداخت شود برابر ۶۰ یورو است.

دقت داشته باشید که سفارت تنها اسکناس از شما می‌پذیرد، پس از بردن سکه همراه خود اجتناب کنید. نکته دیگر این است که سفارت به مقدار محدودی پول خورد دارد.

سعی کنید ۶۰ یورو بدون کم و زیاد همراه خود ببرید تا درگیر باقی مانده پول خود نشوید. برای اخذ وقت سفارت فرانسه بهتر است تا با ما تماس بگیرید.

 

 

چگونه ویزای شینگن فرانسه بگیریم؟

همان گونه که می دانید فرانسه نیز در حوزه شینگن قرار دارد و مانند ۲۶ کشور دیگر این حوزه از قوانین شینگن تبعیت می کند.

افرادی که قصد سفر به کشور فرانسه دارند باید ویزای شینگن این کشور را اخذ کنند تا بتوانند ضمن گردش در این کشور از دیگر کشورهای این حوزه نیز دیدن کنند.

برای اخذ ویزای شینگن فرانسه ابتدا باید وقت سفارت فرانسه را دریافت کنید. در تاریخ مشخص شده باید کلیه مدارک خود را همراه با هزینه صدور ویزا به سفارت تحویل دهید.

جواب سفارت به درخواست ویزای شما دو تا چهار هفته بعد از طریق ایمیلی که به سفارت گفته‌اید، به شما ابلاغ می شود.

جواب سفارت ممکن است مثبت و یا منفی باشد. اگر پاسخ سفارت مثبت باشد باید با در دست داشتن گذرنامه خود به سفارت فرانسه مراجعه کنید.

خوشبختانه فرانسه در ایران سفارت خانه دارد و شما به راحتی می توانید ویزای خود را بدون استفاده از خدمات پیکاپ دریافت کنید.

گذرنامه خود را به سفارت تحویل می دهید و سفارت ویزای شما را در آن ضمیمه می کند تا بتوانید راهی سفر شوید.

اگر پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد، باید دو تا چهار ماه پس از دریافت پاسخ سفارت با برطرف کردن علت ریجکتی درخواست خود دوباره اقدام کنید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن فرانسه چیست؟

شما باید مدارک خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید و یک نسخه کپی از تمامی صفحات  آن تهیه کنید. مدارک شما مخصوصاً فرم سفارت باید بدون هیچ نقصی ارائه شود و کوچک‌ترین نقصی منجر به رد درخواست می شود.

این مدارک به شرح زیر است:

  1. فرم سفارت
  2. شناسنامه
  3. گذرنامه

باید دارای شش ماه اعتبار از زمان صادر شدن ویزای فرانسه باشد.

  1. عکس

دو قطعه شش در چهار با زمینه سفید که هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باشد.

  1. سند ازدواج
  2. تمکن مالی

با مهر و سربرگ رسمی بانک ارائه شود.

  1. سند ملکی

نشان دهد شما دارای خانه، زمین، ملک و … هستید.

  1. گردش حساب

گردش سه ماه اخیر حساب خود را ارائه دهید.

  1. سابقه بیمه تأمین اجتماعی

لیست بیمه سه ماه اخیر تأمین اجتماعی خود را ارائه دهید.

  1. بیمه نامه مسافرتی

باید تا ۳۰ هزار یورو از هزینه های تصادفی شما را پرداخت کند. این هزینه ها می توانند شامل بیماری، تصادف و … باشد.

  1. واچر هتل

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در این کشور دارید هتل رزرو کنید.

  1. بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت هواپیمای خود را باید رزرو کنید و با تائید به سفارت تحویل دهید.

  1. دعوت‌نامه

از سوی شخصی که دارای اقامت دائم کانادا می باشد و یا شهروند کانادا است باید ارسال شود.

 

 

آدرس سفارت فرانسه در تهران:

تهران، خیابان نوفل لوشاتو، پلاک ۶۶-۶۴

 

 

جهت اخذ وقت سفارت لهستان | ویزای شینگن | ویزای شینگن لهستان و ارائه کلیه خدمات سفر با ما تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت آلمان

درباره آلمان وقت سفارت آلمان را باید داشته باشید تا بتوانید ویزای آلمان را اخذ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *