خانه / وقت سفارت / وقت سفارت بلژیک

وقت سفارت بلژیک

درباره بلژیک

وقت سفارت بلژیک برای اخذ ویزای شینگن بلژیک اولین گامی است که باید بردارید. کشور بلژیک در غرب قاره اروپا قرار دارد و یکی از پرجمعیت ترین کشورهای قاره اروپا است.

پایتخت این کشور زیبا شهر بروکسل است و واحد پول در این کشور یورو می باشد. زبان رسمی این کشور واحد نیست و از سه زبان فرانسه، آلمانی و هلندی تشکیل شده است.

نداشتن زبان واحد در کشور سبب ایجاد دوگانگی و از بین رفتن وحدت می شود. همین دو زبانگی باعث تفاوت های فرهنگی و در دهه های اخیر تغییرات اقتصادی نیز شده است.

بلژیک با کشورهای هلند، آلمان، لوکزامبورگ، فرانسه همسایه است و از شمال غربی به دریای شمال وصل می شود. آب و هوای بلژیک معتدل است.

وقت سفارت بلزیک

معتدل بودن آب و هوا در بلژیک و بارش فراوان سبب جذب مردم به این کشور شده است و همین بر افزایش جمعیت این کشور دامن زده است.

قلعه گراون استین یک قلعه بزرگ و با شکوه است که از برترین نمونه هایی است که دارای خندق می باشد و دارای دیوارهای بسیار محکم است.

در بروکسل که پایتخت این کشور پر جاذبه است، بازدید از موزه هنرهای زیبا را از دست ندهید. این موزه مملو از آثار هنرمندان بزرگ می باشد.

دره ی سموا نیز یکی از برترین جاذبه های کشور بلژیک است. شما می توانید در این منطقه به پیاده روی و قایق سواری بپردازید. این محل آرامش بی نظیری را برای شما به ارمغان می آورد.

برج ناقوس کلیسا مشرف به میدان اصلی بروژ است و دارای ۳۶۶ پله است که شما از بالا می توانید مناظر زیبایی را مشاهده نمایید.

کلیسای جامع سنت باوو یکی از تاریخی ترین و زیباترین جاذبه های این شهر است. این کلیسا به سبک معماری رومانسک ساخته شده است.

برای اخذ وقت سفارت بلژیک با ۰۲۱۶۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

 

 

چگونه وقت سفارت بلژیک بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت بلژیک با مشاورین مجرب و متخصص ما تماس بگیرید. مشاورین ما اینجا هستند تا شما را در این امر یاری کنند.

برای اخذ وقت سفارت بلژیک تنها کافی است تا با ما تماس بگیرید. هر چه در این راه نیاز داشته باشید را به شما خواهیم گفت تا بتوانید ویزای شینگن بلژیک را دریافت کنید.

شما با ارسال اسکن پاسپورت خود به ما می توانید به راحتی وقت سفارت بلژیک و ویزای شینگن بلژیک را دریافت کنید.

شما در این راه به دانش، تخصص و تجربه نیاز دارید پس بهتر است تا با همکاران ما در ارتباط باشید. هر آنچه شما نیاز دارید را همکاران ما در اختیار شما قرار خواهند داد.

 

 

چه نکاتی برای اخذ وقت بلژیک در نظر بگیریم؟

  • حتماً شماره اینترنتی دریافت کنید در غیر این صورت نمی توانید وقت سفارت بلژیک اخذ کنید.
  • پس از اخذ کد پیگیری قادر به اصلاح اطلاعات نیستید.
  • کوچک‌ترین نقصی در تکمیل پرونده می تواند منجر به رد درخواست شما شود.
  • افراد بالغ باید تنهایی وارد سفارت شوند و تنها افراد زیر ۱۶ سال می توانند با همراه وارد شوند.
  • وقت سفارت تنها برای متقاضی است و قابل خرید و فروش نیست.
  • حتماً از فرم خود دو کپی همراه داشته باشید.
  • هنگام مراجعه به سفارت باید کلیه مدارک شما ترجمه شده باشد و یک نسخه کپی از آن را ارائه دهید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای بلژیک چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت

این فرم را بدون هیچ نقصی باید تکمیل کنید و به سفارت بلژیک ارائه دهید. کوچک‌ترین نقصی در این فرم می تواند منجر به رد درخواست شما شود.

 

  1. شناسنامه

هویت ملی شما را نشان می دهد. کپی از تمام صفحات آن حتی صفحه وفات الزامی است. برای افراد بالای ۱۵ سال باید دارای عکس باشد.

 

  1. گذرنامه

اگر دارای سابقه سفری می باشید باید گذرنامه های قبلی خود را نیز به سفارت تحویل دهید. گذرنامه شما باید حداقل هفت ماه اعتبار از زمان صادر شدن ویزا داشته باشد.

وجود حداقل دو صفحه خالی برای درج مهرهای سفارت در گذرنامه الزامی است.

 

  1. عکس

دو قطعه عکس شش در چهار با زمینه سفید که هشتاد درصد چهره متقاضی در آن پیدا باشد و در شش ماه اخیر گرفته شده باشد.

 

  1. اشتغال به کار

این نامه باید نشان دهد که شما مشغول به کار هستید و دارای شغلی ثابت می باشید. این گواهی با توجه به شغل شما می تواند متفاوت باشد.

 

  1. تمکن مالی

باید با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد.

 

  1. سند مالکیت

این سند می تواند نشان دهد که شما دارای خانه، ملک، زمین و … هستید. اگر قصد ارائه سند اتومبیل دارید حداقل قیمت آن باید صد میلیون تومان باشد.

 

  1. سابقه بیمه

سابقه سه ماه اخیر بیمه خود را باید به سفارت بلژیک تحویل دهید.

 

  1. بیمه نامه

باید تا سقف سی هزار یورو از هزینه های احتمالی شما را بپردازید. این هزینه ها شامل تصادف، فوت، سرقت و … می شوند.

 

  1. واچر هتل

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت در این کشور دارید هتل رزرو کرده باشید. دقت داشته باشید که هتل شما قابلیت کنسلی داشته باشد.

 

  1. بلیط هواپیما

این بلیط باید برای رفت و برگشت شما رزرو شود و قابلیت کنسلی نیز داشته باشد.

 

 

هزینه ویزای بلژیک چقدر است؟

هزینه ویزای بلژیک بسته به نوع ویزایی که شما اخذ می کنید متفاوت است. اگر ویزای بلند مدت دریافت کنید باید مبلغ ۱۸۰ یورو به سفارت بلژیک بپردازید.

در صورتی که درخواست ویزای توریستی کوتاه مدت داشته باشید به ازای هر شخص باید مبلغ ۶۰ یورو به سفارت بلژیک بپردازید.

برای درخواست ویزای الحاقی، ازدواج و … باید مبلغ ۸۰ یورو را به سفارت بپردازید.

دقت داشته باشید که سفارت پول خورد ندارد و ممکن است باقی مانده پول شما را پس ندهد پس پول را بدون کم و زیاد به سفارت تحویل دهید.

سفارت به هیچ وجه سکه نیم پذیرد پس تنها اسکناس همراه خود داشته باشید، سفارت اسکناس ۵۰۰ یورویی نیز نمی گیرد.

 

 

آدرس سفارت بلژیک در تهران کجاست؟

تهران، خیابان موسوی ، میدان هروی، مرکز خرید هروی، طبقه چهارم، سفارت بلژیک

 

 

جهت اخذ وقت سفارت اسپانیا | ویزای شینگن | ویزای شینگن یونان و ارائه کلیه خدمات سفر با ما تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت آلمان

درباره آلمان وقت سفارت آلمان را باید داشته باشید تا بتوانید ویزای آلمان را اخذ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *