خانه / وقت سفارت / وقت سفارت اسپانیا

وقت سفارت اسپانیا

درباره اسپانیا:

وقت سفارت اسپانیا را باید داشته باشید تا برای اخذ ویزای اسپانیا بتوانید اقدام کنید. اسپانیا از اعضای اتحادیه اروپا است که در جنوب غربی این قاره واقع شده است.

این کشور در شبه جزیره ایبری می باشد و به دریاهای مدیترانه، جبل الطارق و اقیانوس آرام نیز راه دارد. اسپانیا با کشورهای فرانسه، آندورا، پرتغال نیز هم مرز است.

طولانی ترین مرز زمینی در اتحادیه اروپا متعلق به کشور اسپانیا با پرتغال است که این طول حدود ۱۲۱۵ کیلومتر می باشد.

اسپانیا جزایری را نیز شامل می شود که از جمله جاذبه های توریستی آن محسوب می شوند. جزایر قناری، بالئارس و … از جمله آن ها هستند.

وقت سفارت اسپانیا

زبان رسمی کشور اسپانیا، اسپانیایی است و واحد رسمی پول این کشور یورو می باشد. پایتخت و البته بزرگترین شهر کشور اسپانیا، شهر مادرید است.

اسپانیا کشوری توسعه یافته است که می توان از آن به عنوان نوزدهمین اقتصاد بزرگ جهان نیز یاد کرد که در سازمان ملل متحد، ناتو و … نیز عضو می باشد.

اسپانیا کشور فرهنگ و هنر و غذاهای خوشمزه است. شما در اسپانیا می توانید تمام تفریحاتی که دوست دارید را انجام دهید و از دیدن جاذبه های این کشور لذت ببرید.

مادرید شهر پر آوازه و زیبای کشور اسپانیا است که دارای جاذبه های زیبا و دیدنی است. یکی از جاذبه های این شهر زیبا میدان اورینته است.

این میدان کنار کاخ سلطنتی است و خانه تئاتر مادرید نیز در آن جا واقع شده است. نمی توان توریستی را یافت که به مادرید رفته باشد و به این میدان با شکوه سری نزده باشد.

دومین شهر با شکوه اسپانیا شهر بارسلونا است. معماری بی نظیر و نقاشی های این شهر شما را آن قدر جذب خواهد کرد که متوجه گذر زمان نشوید.

برای اخذ وقت سفارت اسپانیا با ما تماس بگیرید.

 

 

چگونه وقت سفارت اسپانیا بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت اسپانیا کافی است تا با ما تماس بگیرید. مشاورین مجرب و متخصص ما اینجا هستند تا شما را به بهترین شکل راهنمایی کنند.

برای اخذ وقت سفارت اسپانیا با صرف کمترین هزینه و زمان ممکن با ما در تماس باشید. شما باید ابتدا وقت سفارت اسپانیا را اخذ کنید تا بتوانید برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا اقدام کنید.

برای اخذ وقت سفارت اسپانیا کافی است تا اسکن پاسپورت خود را برای ما ارسال نمایید تا وقت سفارت اسپانیا را برای شما اخذ کنیم.

خوشبختانه کشور اسپانیا در ایران سفارتخانه دارد و شما به راحتی می توانید برای اخذ ویزای شینگن این کشور بدون خروج از کشور اقدام کنید.

پس از اخذ وقت سفارت اسپانیا به صورت آنلاین شما باید کلیه مدارک خود را به صورت ترجمه شده به سفارت در تاریخ مشخص شده تحویل دهید.

در فصل تابستان و یا ایام نوروز و تعطیلات به دلیل ازدحام درخواست مسافران ممکن است بررسی پرونده و جواب دهی از سوی سفارت زمان بر شود.

در این ایام بهتر است برای از دست ندادن زمان کمی زودتر اقدام کنید تا موفق به اخذ ویزای شینگن اسپانیا در زمان مورد نظر خود شوید.

 

 

چگونه ویزای شینگن اسپانیا اخذ کنیم؟

برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا ابتدا باید وقت سفارت اسپانیا را داشته باشید. پس از اخذ وقت سفارت اسپانیا باید کلیه مدارک را آماده کنید و به زبان انگلیسی ترجمه نمایید.

پس از ترجمه مدارک یک نسخه کپی از آن تهیه کنید. سفارت پس از انطباق نسخه کپی و اصل، نسخه اصلی مدارک را به شما خواهد داد.

در تاریخ تعیین شده هزینه صدور ویزا را نیز تمام و کمال به سفارت تحویل دهید. به یاد داشته باشید که سفارت پول خورد ندارد، پس پول را بدون کم و زیاد تحویل دهید تا درگیر باقی مانده پول خود نشوید.

سفارت بررسی پرونده شما را آغاز خواهد کرد و شما باید منتظر پاسخ سفارت بمانید. بین دو تا چهار هفته پاسخ سفارت به شما ابلاغ خواهد شد.

این پاسخ می تواند مثبت و یا منفی باشد. اگر پاسخ سفارت مثبت باشد، می توانید پاسپورت خود را به سفارت تحویل دهید تا ویزای اسپانیا را در آن ضمیمه کنند.

اگر پاسخ سفارت به درخواست شما منفی باشد دو تا چهار ماه پس از دریافت پاسخ با برطرف کردن علت رد شدن درخواست ویزای خود، می توانید دوباره برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا اقدام کنید.

برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا و وقت سفارت اسپانیا با مشاورین ما تماس بگیرید. اگر می خواهید وقت ، انرژی و هزینه شما از بین نرود بهتر است از مشاورین مجرب ما کمک بگیرید.

کوچک‌ترین نقصی در تکمیل فرم سفارت و یا مدارک شما ممکن است منجر به رد درخواست ویزای شما شود، پس بهتر است تا با همکاران ما در تماس باشید.

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا چیست؟

پس از اخذ وقت سفارت اسپانیا باید مدارک زیر را تهیه کرده و به صورت ترجمه شده به سفارت اسپانیا تحویل دهید.

  1. فرم سفارت

این فرم باید به زبان انگلیسی تکمیل شود و اطلاعات شخصی فرد در آن درج شود.

  1. شناسنامه

باید دارای عکس باشد و کپی از تمام صفحات آن الزامی است.

  1. گذرنامه

باید دارای حداقل شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا باشد. دو صفحه خالی نیز برای درج مهر باید باشد.

  1. عکس

دو قطعه عکس که زمینه آن سفید باشد و هشتاد درصد از چهره متقاضی در آن پیدا باشد. نباید بیش از شش ماه از چاپ این عکس گذشته باشد.

  1. سند ازدواج
  2. تمکن مالی

باید با مهر و سربرگ رسمی بانک باشد و نشان دهد فرد تمکن مالی حداقل شصت میلیونی دارد.

  1. گردش حساب

گردش سه ماه اخیر حساب خود را همراه با مهر و سربرگ رسمی بانک ارائه دهید.

  1. سند مالکیت

این سند برای خانه ، ویلا و … باشد. اگر قصد ارائه سند اتومبیل را دارید حداقل قیمت آن باید ۱۰۰ میلیون تومان باشد.

  1. نامه اشتغال به کار

این نامه باید نشان دهد که شما مشغول به کار هستید و با توجه به شغلی که دارید می تواند متفاوت باشد.

  1. سابقه بیمه تأمین اجتماعی

سابقه سه ماه اخیر بیمه خود را ارائه دهید.

  1. واچر هتل

باید برای تمام مدتی که قصد اقامت دارید هتل رزرو کنید.

  1. بلیط هواپیما

بلیط رفت و برگشت هواپیمای خود را باید به سفارت تحویل دهید.

  1. بیمه نامه مسافرتی

این بیمه نامه باید تا سقف ۳۰ هزار یورو از هزینه های شما را بپردازد. این هزینه ها شامل فوت، بیماری، دزدی و … می باشند.

  1. دعوت‌نامه

باید از سوی شخصی که دارای اقامت دائم و یا شهروندی اسپانیا است ارسال گردد.

 

 

سفارت اسپانیا در تهران:

خیابان پاسداران شمالی، پایین تر از چهارراه فرمانیه، نبش نارنجستان چهارم، پلاک ۱ مجتمع تجاری آرتمیس ، طبقه دوازدهم

 

 

جهت اخذ وقت سفارت فرانسه | ویزای شینگن | ویزای شینگن یونان و ارائه کلیه خدمات سفر با ما تماس بگیرید .

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت چک

وقت سفارت به چه معنا است؟ برای سفرهای خارجی افراد نیاز دارند تا ویزای کشور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *